 
 Uborka-Alma Dzsúsz
Igazán finom
-  Könnyű
-  Futács Gitta1-10 perc
-  2021-02-19201 kcal/fő
| 1 főre | Érték | 
|---|---|
| kcal: | 201 | 
| kJ: | 150 | 
| Szénhidrát: | 52.32 | 
| Amelyből cukrok: | 36.18 | 
| Zsír: | 0.84 | 
| Amelyből telített zsírsavak: | 0.21 | 
| Rost: | 8.7 | 
| Fehérje: | 2.73 | 
| Só: | 0 | 
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
   Az adott recept alapanyagai között megtalálható  Fanyar  hatású, mely a következőt jelenti: 
  A fanyar íz keresése az ételekben lelki tünetei: fanyalgás, feszültség keltés, szorongást, pánikot, stresszt okozhat. Testi tüneteit a feszült izomzat, remegés, fáradékonyság. A nem egyensúlyi állapotot csökkentő ízek az édes, és a savanyú ételek fogyasztása. 
  Az adott recept alapanyagai között megtalálható  Édes  hatású, mely a következőt jelenti: 
  Amennyiben túl sok édes ételt fogaszatunk az alábbi lelki tüneteket tapasztalhatjuk: birtoklási vágy, mohóság, tompaság. A testi tüneteit pedig a hízás, nehézkesség, aluszékonyság. Viszont ha keserű, pikáns, savanyító ételeket fogysztunk akkor az előbbi tünetek megszűnnek. 
  Az adott recept alapanyagai között megtalálható  Szelet fokozza  hatású, mely a következőt jelenti: 
  … 
 Eredetileg a recept 1 főre / darabra szólt.
  Módosítsuk 
  Főre/adagra
 Alapanyagok
 -  30dkgUborka (általános)
-  30dkgAlma (általános)
Elkészítés
 Elkészítés a megadott link alatt
Meg fogsz lepődni, mennyire fog csúszni ez a lé.  
Az uborka és az alma együttműködnek a szervezeted mély hidratálásán és kíméletes tisztításán.
A friss uborkalé a világon a legjobb fiatalító gyógyital, mivel sejtjeink legmélyebb szintjéig hidratálja testünket. Erősen lúgosít és tisztít.
Az alma pedig egy alapvető béltisztító.
Az ideális arány 50-50%.
Receptajánló
Nagyon jó!
 
  5 Csillag. 
   
  
  
   
  
  
  
  
  
  
  
  
 