Regisztráció

Karfiolnokedli tojással

Sokkal jobb mint a hagyományos

  • Könnyű
  • Sajátrecept
    10-20 perc
  • 2021-02-24
    271.56 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 271.56
kJ: 1157.83
Szénhidrát: 36.96
Amelyből cukrok: 4.78
Zsír: 9.25
Amelyből telített zsírsavak: 1.67
Rost: 4.68
Fehérje: 10.93
Só: 0.05
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 10
    dkg
    Rizsliszt (általános)
  • 30
    dkg
    Karfiol (általános)
  • 10
    dkg
    Vöröshagyma (általános)
  • 1
    ek. ( csapott )
    Zsír Kókuszzsír (általános)
  • 4
    db
    Tojás egész (általános) 1 db 52g
  • 20
    dkg
    Édesburgonya (általános)
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A zsíron a hagymát megirítom, majd megpárolom rajta az apróra vágott zöldségeket. Ízlés szerint sózom, majd ha megpuhult összeturmixolom.  Bele ütök 2 tojást, hozzá teszem a lisztet ( annyit amit felvesz a tészta ez azért változó lehet, a tojás mértete miatt, vagy hogy mennyire pépes az összeturmixolt zöldség ). A nokedlit szokásos módon kiszaggatom és megfőzöm. Önmagában is finom, de köretnek is. Most 2 tojásból rántottát készítettem és azzal összeforgattam így lett tojásos nokedli.