Házias kelkáposztafőzelék
A nagymamám készítette legfinomabb kelkáposzta főzelék
- Könnyű
- Rupáner Konyha1-10 perc
- 2020-11-03400.67 kcal/fő
| 1 főre | Érték |
|---|---|
| kcal: | 400.67 |
| kJ: | 1811.32 |
| Szénhidrát: | 56.12 |
| Amelyből cukrok: | 8.19 |
| Zsír: | 13.47 |
| Amelyből telített zsírsavak: | 4.84 |
| Rost: | 11.23 |
| Fehérje: | 17.72 |
| Só: | 5.13 |
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Alapanyagok
- 0.5bgr.Liszt BL55 (általános)
- 10gFokhagyma (általános)
- 1kgKelkáposzta (általános)
- 15dkgVöröshagyma (általános)
- 30dkgBurgonya (általános)
- 0.6dlOlaj Napraforgó olaj (általános)
- 1ek. ( csapott )Só, tengeri (általános)
- 1.5kk. ( csapott )Köménymag (általános)
- 0.5kk. ( csapott )feketebors Lucullus őrölt
- 25dkgPICK Virsli tartós bélben
Elkészítés
Elkészítés a megadott link alatt
Elkészítés a megadott linken.