 
 Borsófőzelék virsli rózsával
Az Unokáim kedvence
-  Könnyű
-  evkass10-20 perc
-  2020-11-21572.81 kcal/fő
| 1 főre | Érték | 
|---|---|
| kcal: | 572.81 | 
| kJ: | 2387.81 | 
| Szénhidrát: | 31.66 | 
| Amelyből cukrok: | 6.24 | 
| Zsír: | 37.2 | 
| Amelyből telített zsírsavak: | 17.6 | 
| Rost: | 7.6 | 
| Fehérje: | 24.14 | 
| Só: | 3.06 | 
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
  Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.
  Módosítsuk 
  Főre/adagra
 Alapanyagok
 -  1kk. ( csapott )Só, tengeri (általános)
-  175gTejföl /Magyar/ 20 %
-  10dkgliszt búzafinomliszt BL 55 Nagyi titka
-  50dkgVirsli PICK
-  400gzöldborsó Bonduelle Vapeur gyorsfagyasztott
Elkészítés
 Elkészítés a megadott link alatt
- A fagyasztott borsót sós vízben megfőzöm.
- Habarást készítek, lisztet kikeverem a tejfölben majd a borsóhoz adagolom ( folyamatos keverés mellett, nehogy csomós legyen, a lisztes tejfölhöz kevés hideg Viet adagolok és a forró borsós vízből is teszek hozzá majd csak ez után öntöm a többire )
- A virslit bekockázom és forró olajban megsütöm.
Receptajánló
Nagyon jó!
 
  5 Csillag. 
   
  
  
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 